Workshops ZomerAtelier Weekend

Datum: 15 t/m 17 juli

Muziek

Thema: The Beatles.

Docent: Michael Breukers.

Voor wie:

Hou je van de muziek van de Beatles? En hou je van zingen? En speel je ook nog een instrument? Zorg dan dat je er bij bent! We gaan in de  workshop Beatles  aan enkele composities kluiven, uiteenlopend van Love me do (1962) tot Come Together (1972). Wanneer ik een indruk heb van jouw muzikale vaardigheden pas ik jouw partij daar graag op aan. Dat kost even tijd, dus meld je gauw aan. Zo heb je ook nog tijd om vast wat te oefenen. Op zondag namiddag houden we een fraaie openbare presentatie.

Groepsgrootte: max 12 muzikanten

zie ook website Michael Breukers

Zang

Thema: Zingen met Paulien!

Docent: Paulien Ongering

Dit weekend gaan we samen zingen!

De zangworkshops staan tijdens deze dagen onder andere in het teken van de Beatles, wie kent ze niet. Heerlijk zingbare liedjes!

We gaan onderzoeken: hoe kun je lekker zingen, in de hoogte én in de laagte, en in de breedte?

Kan ik een tweede stem zingen? Durf ik solo te zingen?

Op de laatste dag gaan we onze kunsten vertonen. We zullen dan begeleid worden door de muzikanten olv Michael Breukers, die ook met deze liedjes aan de slag gaat. Doe mee: we can work it out!

Groepsgrootte: tot 20 personen

Zie ook website Paulien Ongering

 

Kunst

Thema: spelen en creëren met de kunstenaar in jou

Docent: Marita Kratz

Voor wie: Voor wie wil ervaren wat intuïtief tekenen en intuïtief schrijven is en hoe aandacht en toewijding je creativiteit zullen laten stromen.

aangezien er alles mag zijn, alles mag ontstaan, is het niet mogelijk om het eindresultaat ook maar te vermoeden. wie weet, komen we tot een expositie, een toneelstuk, een muziekstuk een gezamenlijk werkstuk.

laat ons samen in de creatieve vijver springen en vrijuit spelen

Groepsgrootte: 15 pers.

Zie ook website Marita Kratz